Després de dos mesos i mig de confinament, sense escoles i amb una reobertura parcial en marxa, pares i mares, alumnes, docents i directors de centres es pregunten com seran les aules del setembre. La periodista Raquel Sans fou l’encarregada de moderar l’informatiu, on diferents professionals del món de l’educació van analitzar com la crisi sanitària condicionarà el disseny de les aules i el sistema educatiu de cara els propers cursos.

El Dr. Miquel Àngel Prats, professor de Tecnologia Educativa a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i l’Esport, i membre del Grup de Recerca PSITIC, fou un dels invitats al programa per donar el seu punt de vista sobre l’escletxa digital, que ha afectat molts alumnes durant el confinament:

Podeu consultar l’entrevista i el programa complet al següent clicant sobre aquest enllaç.