El Centre d’Empreses de Procornellà fa més de 25 anys que dona suport a persones emprenedores a posar en marxa noves iniciatives empresarials, i a empresaris i empresàries de micro i petites empreses en el seu procés de consolidació i creixement. Tant uns com altres, necessiten millorar les seves capacitats de comunicació per donar a conèixer i vendre el seu projecte, productes i / o serveis ja sigui a possibles inversors, potencials socis i/o clients.  

Per això, dona molta importància a la formació adreçada a la capacitació en comunicació oral, àmbit d’expertesa de la Dra. Carme Hernández Escolano, membre de la línia La participació socioeducativa i la mediació: competències de lideratgedel nostre grup de recerca.

Per donar resposta a les persones usuàries del Centre en aquests mesos de confinament, on la comunicació oral es realitza fonamentalment a través de mitjans digitals, la Dra. Hernández ha elaborat unes recomanacions a tenir en compte tant per part dels usuaris i usuàries com per part de l’equip tècnic del Centre.