Els dies 18 i 19 de novembre de 2019 es va celebrar a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport, Blanquerna el “XXXIII Seminario Interuniversitario de Pedagogía Social” amb l’objectiu d’esdevenir punt de trobada i de discussió entre diferents professionals del món de l’educació organitzat per la Sociedad Iberoamericana de Pedagogia Social (SIPS).

El nostre grup de recerca PSITIC, va contribuir en l’organització del congrés amb el Dr. Jordi Longásmembre de la línia Territori, educació i inclusió: nous models d’organització i de lideratge educatiu en xarxa”, la Roser de Querol, investigadora del grup, la doctoranda Marta Garcia i el col·laborador del grup Roger Ballús. El Dr. Jordi Riera, IP del nostre grup, va ser el president del Comitè i va conduir l’acte d’inauguració i de tancament del congrés.