La Facultat de Blanquerna – Universitat Ramon Llull organitza una sessió informativa sobre màsters universitaris el proper dissabte 22 de març a les 10.30h, coincidint amb la segona sessió informativa sobre graus universitaris, orientada a totes aquelles persones que vulguin cursar algun estudi de màster.

La sessió comptarà amb la presència d’un coordinador d’estudis de cada departament per resoldre qualsevol dubte i orientar en la tria d’estudis de postgrau. Els estudis de màster inclouen la formació avançada de caràcter especialitzat o multidisciplinari, l’objectiu de la qual és l’especialització acadèmica o professional o bé la iniciació en activitats investigadores. Els estudis de màster tenen una extensió mínima de 60 crèdits i màxima de 120 crèdits.

Des del Grup de Recerca en Pedagogia, Societat i Innovació, amb el suport de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, es lideren dos Màsters Universitaris:

1) Màster Universitari en Innovació Educativa i TIC

2) Màster Universitari en Innovació Pedagògica i Lideratge Educatiu en el segle XXI

Per a més informació sobre tots els Màsters que ofereix la Facultat podeu anar a aquest enllaç