Els alumnes del Màster Universitari en Innovació Pedagògica i Lideratge Educatiu en el segle XXI van assistir a una sessió sobre Aprenentatge a través del Joc i Gamificació amb la Sra. Imma Marín – Directora de l’empresa Marinva “Joc i Educació”.

En aquesta sessió es va parlar sobre el JOC com a una actitud existencial, com una manera concreta d’abordar la vida; i dels JOCS com els instruments socials i la manera concreta i visible en què s’expressa el JOC. A més, es va reflexionar i debatre sobre les principals diferències entre l’aprendre i el jugar i què implica cada una d’elles. Finalment, es va fer referència a la Gamificació com a aquest procés de buscar el què es atractiu del joc per transportar-ho a altres situacions de la vida laboral.

Va ser una sessió molt dinàmica i alhora molt reflexiva, que estem segurs que va motivar als alumnes de MUIPLE a seguir investigant sobre aquest camp i, sobretot, a prendre’s la vida de manera més lúdica!