shortcut
Els estudiants del Màster Universitari en Innovació Pedagògica i Lideratge Educatiu en el segle XXI van assistir ahir a l’estudi de gravació Shortcut, en la seva segona sessió sobre la temàtica de la comunicació i la veu, amb el Sr. Ramon Hernández i el Sr. Sergi Zamora– actors i directors de doblatge professional.

En aquesta segona sessió varen poder visitar l’estudi, practicar la lectura de diferents tipologies de textos i gravar la seva pròpia veu a l’estudi. Aquesta activitat va servir per conèixer les petites virtuts i defectes individuals que cadascú té en la seva pròpia veu i la seva expressió. Conèixer aquesta eina en profunditat pot ser de gran ajuda a l’hora de comunicar; acció que estem segurs que els ajudarà a l’hora de ser mestres i líders de la innovació pedagògica.

Podeu seguir alguns dels comentaris de la sessió a través del Twitter amb el hashtag #muiple