jordivivancosEls alumnes del Màster Universitari en Innovació Pedagògica i Lideratge Educatiu en el segle XXI, visiten el Cibernàrium per assistir a una sessió amb el Sr. Jordi Vivancos – Cap del servei TAC de la Generalitat de Catalunya – anomenada “Identificació i desplegament de les competències bàsiques en el currículum. Àmbit digital”.

En aquesta sessió, es va fer esment de l’aprendre de la tecnologia, l’aprendre sobre la tecnologia i l’aprendre amb la tecnologia, on podeu trobar una infografia en aquest enllaç. A més, es va parlar de les dimensions de les competències digitals i de quin hauria de ser l’enfocament metodològic adient.

Estem segurs que va ser una sessió molt enriquidora per tots, per tal de comprendre l’aplicació real de la competència digital a l’escola!

Podeu seguir tots els comentaris de la sessió a través de Twitter amb el hashtag #muiple