El grup de recerca consolidat PSITIC participa activament en el I Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia que pretén ser un espai de trobada on figures de rellevància internacional relacionades amb el món de la educació i la tecnologia reflexionin i facin propostes de manera conjunta sobre el seu paper transformador en un context digital.

PSITIC, conjuntament amb altres grups de recerca de Catalunya i Internacionals,  participa en el comitè científic seleccionant experiències en Educació i Tecnologia (tant catalanes com de la resta del món), escribint una sèrie de documents per a situar el contingut de les diferents línies temàtiques, liderant i dinamitzant l’activitat on-line i presencial definida al FIET i coordinant el procés de definició de propostes per a Catalunya sobre Educació i Tecnologies per als propers 10 anys.