Europa llança un projecte contra la ciberviolència masclista

La Unió Europea llança el projecte DeStalk, amb cinc socis (European Network for the Work with Perpetrators of Domestic Violence, Fundació Blanquerna, Kaspersky, una Casa per l'Uomo i Regione de l'Veneto) i el suport de la Comissió Europea a través del seu Programa de Drets, Igualtat i Ciutadania.

L’objectiu del projecte és desenvolupar una formació per a professionals que treballen amb homes que han exercit violència sobre les seves parelles i professionals que treballen amb supervivents de violència de gènere en qüestions relacionades amb la cyberviolencia. Així mateix, també pretén desenvolupar una campanya pilot de difusió sobre la cyberviolencia.

El Dr. Carles Pérez, IP del Grup de Recerca de Parella i Família, lidera l'equip de la Fundació Blanquerna.