Explica’ns la teva tesi en 4 minuts: Mireia Salvador

La Mireia Salvador, psicòloga de la Fundació CorAvant i doctoranda de la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i l'Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull), va presentar la seva tesi "El malestar psicològic, ajustament diàdic i dinàmica familiar davant d'un diagnòstic prenatal d'un fill amb cardiopatia congènita" al concurs "Explica'ns la teva tesi en 4 minuts".

El concurs "Explica'ns la teva tesi en 4 minuts" té l'objectiu d'escollir la persona candidata que representi la Universitat Ramon Llull al concurs interuniversitari "Presenta la teva testi en 4 minuts", que organitza la Fundació Catalana de la Recerca i la Innovació (FCRi).

El veredicte final va estar molt renyit i la Mireia va quedar segona, però ella ha gaudit moltíssim de l'experiència.