Violència en la relació de parella i experiències traumàtiques primerenques en joves adults

El Grup de Recerca de Parella i Família de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull) està portant a terme un estudi amb l’objectiu d’identificar i analitzar les experiències traumàtiques en la infància i els comportaments violents en la relació de parella. Per a això, et demanem la teva col·laboració per respondre un conjunt de preguntes sobre els dos aspectes esmentats anteriorment.

 

Per participar, necessitem que compleixis les següents característiques:
– Estar entre els 18 i 30 anys d’edat.
– Estar cursant o haver cursat algun estudi universitari.
– Tenir o haver tingut algun tipus de relació de parella.

 

Fes click aquí per accedir al qüestionari